Головна Новини Суспільство медицина Родина Засухів купила три апарати ШВЛ для лікарні у Василькові
commentss НОВИНИ Всі новини

Родина Засухів купила три апарати ШВЛ для лікарні у Василькові

Київські підприємці Тетяна і Анатолій Засухи надали допомогу обласним лікарням Києва в боротьбі з коронавірусом

13 квітня 2020, 19:07 comments2261
Поділіться публікацією:
Родина Засухів купила три апарати ШВЛ для лікарні у Василькові

За ініціативою Президента ФК "Колос" в Ковалівці Київської області Андрія Засухи та аграрної фірми "Світанок", власниками якої є Тетяна і Анатолій Засухи, для лікарів та пацієнтів Васильківської центральної районної лікарні було закуплено три апарати штучної вентиляції легенів, сотні комплектів захисних костюмів, масок, респіраторів, необхідних реактивів і медикаментів. Про це повідомляє видання "Моя Київщина".

"Крім апаратів ШВЛ ми закуповували захисні костюми, маски, респіратори, окуляри і медпрепарати, зокрема в ті лікарні, куди також можуть потрапити мешканці нашої ВІДГ, а саме Білоцерківська, Фастівська і Київська обласна лікарня №2. Зараз складна ситуація, тому, якщо ти можеш і займаєшся бізнесом, треба допомагати. Таке рішення було прийнято Андрієм Засухою, президентом ФК "Колос", я лише виконавець", — зазначив директор агрофірми "Світанок" Олег Цаплієнко

Зараз Васильківська ЦРЛ, яка є однією з опорних лікарень області, з урахуванням трьох подарованих апаратів ШВЛ, має їх у своєму розпорядженні вже 15.

Загалом, агрофірма "Світанок" придбала 10 апаратів ШВЛ, медикаменти і набори спецзахисту для лікарів в кілька лікарень Київської області. Після початку епідемії агропідприємством сім'ї Посухи було витрачено чимало коштів — більше 1 млн доларів США благодійної допомоги для боротьби з інфекцією коронавирусной на території Київської області.

zMXFyEoDRTREB3bQNQ9cwbjNP.jpg

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що екс-міністр охорони здоров'я Уляна Супрун звернулася до американського інженера Ілону Маску в зв'язку з гострою нестачею апаратів ШВЛ в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!