Головна Новини Суспільство медицина Лікарні у різних областях України перевірять на готовність лікувати хворих коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарні у різних областях України перевірять на готовність лікувати хворих коронавірусом

Перевіряти готовність лікарень до прийому хворих коронавірусом будуть комісії вірусологів і пульмонологів

14 квітня 2020, 14:30 comments1825
Поділіться публікацією:
Лікарні у різних областях України перевірять на готовність лікувати хворих коронавірусом

У різних областях України лікарні перевірять на готовність приймати хворих коронавірусом COVID-19. Це питання обговорили під час традиційного засідання з питань боротьби з коронавірусом під головуванням президента Володимира Зеленського.

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов повідомив, що комісії вірусологів і пульмонологів перевірять стан забезпечення лікарень в регіонах і готовність медпрацівників до прийому хворих коронавірусом. Крім того, фахівці детально вивчать кожен смертельний випадок захворювання COVID-19, щоб розібратися в причинах. Найбільшу увагу буде приділено областям з високим рівнем смертності.

Під час наради також був відзначений той факт, що рівень захворювання коронавірусом в Тернопільській області, яка була в числі лідерів за кількістю інфікованих, медики фіксують спад зараження.

Нагадаємо, що незважаючи на численні застереження, пов'язані з поширенням коронавірусної інфекції, понад 100 тисяч українців прийшли 12 квітня в храми на святкування Великодня західного обряду (і на так звану "вербну неділю" – східного). Експерти розповіли виданню "Коментарі", як можна (і чи можна) запобігти паломництву в релігійні об'єкти 19 квітня, на Великдень за східним обрядом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!