Головна Новини Суспільство медицина Вчені назвали ТОП-5 найбільш небезпечних місць на карантині
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені назвали ТОП-5 найбільш небезпечних місць на карантині

Вчені зі всього світу прийшли до висновку, що існує п'ять потенційно небезпечних місць, де можна підхопити коронавірус під час карантину

15 квітня 2020, 10:30 comments3285
Поділіться публікацією:
Вчені назвали ТОП-5 найбільш небезпечних місць на карантині

Вчені зі всього світу прийшли до висновку, що існує п'ять потенційно небезпечних місць, де можна підхопити коронавірус під час карантину.

Так, на першому місці знаходиться аптека, куди люди приходять з симптомами захворювання. Медики кажуть, що патогени вірусу довго живуть на поверхні й у повітрі після кашлю та чхання. Тому ходити в аптеку краще всього відразу після відкриття, коли там менше всього покупців.

Друге місце в топі займає магазин, куди краще не входити без маски. Обробляти руки потрібно і перед покупками, і після того, як ви розрахувалися на касі і поставили візок.

На третьому місці опинилися АЗС, де пістолет за день беруть десятки, а то й сотні людей. Краще всього на час карантину їздити на безконтактні заправки, де є спеціальні працівники.

Небезпечний і вигул собак, які можуть принести вірус додому на лапах. Щоб убезпечити себе, потрібно кожен раз мити домашнього вихованця після прогулянки.

П'яте місце медики відвели смітнику. Нехай ризик тут менший, ніж у приміщенні, але саме тут зберігаються відходи — з бактеріями і вірусами. Після відвідування всіх перерахованих вище місць необхідно ретельно вимити руки або обробити антисептиком.

Нагадаємо, в минулу добу коронавірусом в нашій країні заразилися ще 392 людини, і станом на 9:00 ранку середи кількість інфікованих складає 3764 українця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!