Головна Новини Суспільство медицина Малишева не вважає коронавірус небезпечним і пояснила чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Малишева не вважає коронавірус небезпечним і пояснила чому

Телелікар Олена Малишева вважає, що всім відома кір набагато небезпечніша, ніж коронавірус.

17 квітня 2020, 08:12 comments4160
Поділіться публікацією:
Малишева не вважає коронавірус небезпечним і пояснила чому

Російська телелікар Олена Малишева не вважає коронавірус небезпечним захворюванням. Про це вона розповіла своїм підписникам в Instagram під час прямого ефіру. Телеведуча назвала коронавірус одним з найпрекрасніших вірусів з нині існуючих.

Олена Малишева і раніше висловлювалася про те, що паніка через коронавірус перебільшена. Тепер же вона і зовсім заявила, що порівняно з іншими хворобами, цей вірус прекрасний.

"Ви подивіться на середній вік тих, хто помирає від коронавірусу. Це 79 з половиною років. А ось дітиним практично не хворіють. Це потрібно ще пошукати таку інфекцію, щоб у неї середній вік померлих був таким же", — говорить Малишева.

При цьому вона уточнила, що, коли вмирають навіть літні люди, це дуже погано. Але набагато небезпечніше для людства, коли гинуть діти. З цієї точки зору, скажімо, кір набагато небезпечніший, вважає ведуча. Навіть враховуючи, що вакцина від кору існує, а від коронавірусу немає.

Варто відзначити, що телелікар при цьому закликає всіх дотримуватися заходів обережності і не нехтувати особистою гігієною. Також раніше вона розповіла своїм підписникам, як перевірити здоров'я власних легень.

Нагадаємо, "Коментарі" вже розповідали, як, на думку лікаря Євгенія Комаровського, можливо зупинити пандемію коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!