Головна Новини Суспільство медицина Карантин в Україні продовжать до 23 травня — ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Карантин в Україні продовжать до 23 травня — ЗМІ

Кабінет міністрів повинен оприлюднити рішення в середу, 22 квітня

17 квітня 2020, 22:27 comments12401
Поділіться публікацією:
Карантин в Україні продовжать до 23 травня — ЗМІ

ЗМІ пишуть, що в Україні прийняли рішення продовжити загальнонаціональний карантин до 23 травня. Відповідне рішення в Кабінеті міністрів України мають озвучити вже на початку наступного тижня. Про це повідомили у виданні TK Media з посиланням на джерела в Міністерстві охорони здоров'я України.

Спочатку загальнонаціональний карантин в Україні за поширення пандемії коронавіруса Covid-19 оголосили 12 березня. Вже 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин до 24 квітня і ввів надзвичайну ситуацію по всій країні.

Минулого тижня у своєму відеозверненні президент України Володимир Зеленський заявив, що про скасування карантину говорити поки рано. Але на цього тижня глава держави сказав, що терміни карантину будуть залежати від наслідків святкування Великодня в країні — мова йде про статистики та динаміці хворих.

Заступник міністра охорони здоров'я і головний санітарний лікар України Віктор Ляшко розповів, що пік пандемії в країні очікується середині квітня. А Зеленський назвав піковими 20-ті числа квітня.

Вранці 17 квітня в Україні було зареєстровано 4662 випадку коронавіруса Covid-19, з яких 125 осіб померли, а 246 одужали.

Як повідомляв портал "Коментарі", за плювок в поліцейського британця посадили у в'язницю на 3 місяці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!