Головна Новини Суспільство медицина Понад 2,5 млн хворих і більше 175 тис. смертей: статистика коронавірусу у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Понад 2,5 млн хворих і більше 175 тис. смертей: статистика коронавірусу у світі

Майже 1,7 млн осіб по всьому світу продовжують хворіти коронавірусом

21 квітня 2020, 22:41 comments1645
Поділіться публікацією:
Понад 2,5 млн хворих і більше 175 тис. смертей: статистика коронавірусу у світі

На момент публікації у всьому світі коронавірусом Covid-19 захворіли понад 2,5 мільйони людей, а саме 2 536 654, але число зростає з кожною хвилиною. Серед них більше 175 тисяч людей померли, а ще 686 тисяч осіб одужали. Таким чином, на момент публікації 1,675 мільйона людей по всьому світу продовжують хворіти. Відповідні дані опубліковані на сайті статистики Worldometers.

Лідером за кількістю хворих залишаються США, де захворіли 805 тисяч осіб. Далі в антирейтингу розташувалися Іспанія, Італія, Франція і Німеччина відповідно. За кількістю смертей теж лідирують США, де померли майже 44 тисячі осіб. За ними слідують Італія, Іспанія, Франція та велика Британія відповідно.

Примітно, що в останні дні на десяте місце в рейтингу за кількістю хворих вирвалася Росія, де захворіли 52 763 людини. При цьому Росія посідає друге числа в світі за кількістю проведених тестів на коронавірус після США — 2,142 мільйона. У США зробили 4,106 мільйона тестів.

Як повідомляв портал "Коментарі", глава Чечні Рамзан Кадиров поголився налисо у відповідь на прохання відкрити перукарські та закликав усіх чоловіків слідувати його прикладу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!