Головна Новини Суспільство медицина Понад 3500 осіб захворіли Covid-19 на круїзних лайнерах — дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Понад 3500 осіб захворіли Covid-19 на круїзних лайнерах — дослідження

Більше 65 осіб померли від коронавірусу на круїзних лайнерах

26 квітня 2020, 01:25 comments3564
Поділіться публікацією:
Понад 3500 осіб захворіли Covid-19 на круїзних лайнерах — дослідження

За весь час поширення пандемії коронавіруса Covid-19 понад 3,5 тисячі чоловік захворіли респіраторної хворобою на круїзних лайнерах. Про це повідомили у виданні The Verge з посиланням на дослідження газети Miami Herald.

Аналітики зібрали дані з Центрів з контролю і профілактики захворювань США, іноземних міністерств охорони здоров'я, інтерв'ю з пасажирами, новинних повідомлень і членами екіпажу на круїзних лайнерах. Всього охопило 54 круїзних судна — близько 20% світового круїзного флоту.

Журналісти з'ясували, що станом на 23 квітня як мінімум 3582 людини захворіли коронавірусом Covid-19 під час подорожі на круїзному лайнері. Ще як щонайменше 65 людей померли від нової респіраторної хвороби.

Деякі пасажири потрапили до лікарні прямо з лайнерів, а інші повернулися додому, але в основному комерційними рейсами. В Австралії також відкрили справу проти власників судна, яке висадило близько 600 хворих — більше 10% всіх випадків в Австралії.

Як повідомляв портал "Коментарі", російський Glamour позбавив Регіну Тодоренко титулу Жінка року за засудження жертв домашнього насильства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!