Головна Новини Суспільство медицина У Зеленського повідомили, що привезе до України черговий літак з Китаю
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського повідомили, що привезе до України черговий літак з Китаю

Надалі закупівлями засобів захисту буде займатися Міністерство охорони здоров'я

28 квітня 2020, 16:34 comments1682
Поділіться публікацією:
У Зеленського повідомили, що привезе до України черговий літак з Китаю

Найближчим часом в Україну прилетить літак з Китаю, який доставить в нашу країну 400 тисяч захисних масок, а також захисні засоби для очей. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Офісу президента.

Це буде вже четвертий літак з Китаю, який доставить засоби захисту в Україну. У той же час повідомляється, що це буде останній рейс, який курирує Офіс президента – доставкою засобів та обладнання, необхідних для подолання епідемії COVID-19 надалі буде займатися Міністерство охорони здоров'я України.

Керівник МОЗ Максим Степанов повідомив, що його відомство вже закупило понад 70 тисяч костюмів біозахисту за кошти з резервного фонду. Надалі Міністерство охорони здоров'я буде використовувати кошти зі стабілізаційного фонду, створеного спеціально для подолання епідемії.

Нагадаємо, експерти спрогнозували для видання "Коментарі", чи є ймовірність, що когось з можновладців з часом притягнуть до відповідальності за встановлені спірні обмеження – нібито з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!