Головна Новини Суспільство медицина Віктор Ляшко повідомив, коли в Україні може завершитися масочний режим
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Ляшко повідомив, коли в Україні може завершитися масочний режим

Наступний перегляд карантину запланований на 22 травня

10 травня 2020, 15:54 comments3535
Поділіться публікацією:
Віктор Ляшко повідомив, коли в Україні може завершитися масочний режим

Масочний режим в Україні можуть скасувати до кінця літа. Правда, це можливо тільки за умови, що нових випадків зараження коронавірусом ставатиме менше. Про це повідомив заступник міністра охорони здоров'я і головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко в інтерв'ю РБК-Україна.

Віктор Ляшко також зазначив, що за умови, що ситуація із захворюванням коронавірусом в Україні буде поліпшуватися, то в країні можуть відкрити дитячі сади.

"Якщо будемо бачити, що сезонність не впливає на поширення інфекції, тоді буде складніше. Тоді будемо балансувати на цих 350-500 випадках і маска стане з нами невід'ємним товаришем до кінця цього року", – сказав Ляшко.

Головний санлікар повідомив, що уряд планує переглянути карантин 22 травня. У той же час, поки в країні діють карантинні обмеження, всім доведеться ходити в масках, користуватися антисептиками і дотримуватися безпечної дистанції.

Раніше "Коментарі" писали, що головний санітарний лікар затвердив тимчасові рекомендації по організації протиепідемічних заходів при наданні послуг в умовах карантину. Рекомендації актуальні для перукарень і салонів краси, закладів громадського харчування, торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами, при здійсненні дозволених видів діяльності, передбачають прийом відвідувачів в офісних приміщеннях, при наданні стоматологічної допомоги, для закладів стаціонарної психіатричної допомоги, медико-соціального та соціального захисту населення



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!