Головна Новини Суспільство медицина Qatar Airways роздасть медикам 100 тисяч безкоштовних квитків в якості подяки
commentss НОВИНИ Всі новини

Qatar Airways роздасть медикам 100 тисяч безкоштовних квитків в якості подяки

Медики також отримають до 35% знижки у закладах Qatar Duty Free

12 травня 2020, 18:21 comments2402
Поділіться публікацією:
Qatar Airways роздасть медикам 100 тисяч безкоштовних квитків в якості подяки

Керівництво катарської авіакомпанії Qatar Airways прийняло рішення видати медичним працівникам 100 тисяч безкоштовних квитків на авіарейси в якості подяки за їх неоціненний внесок у боротьбу з поширенням пандемії коронавіруса Covid-19. Про це повідомила прес-служба авіакомпанії Qatar Airways на офіційному сайті.

Кожен медичний працівник зможе отримувати два безкоштовних квитків економ-класу на авіарейси в обидві сторони в будь-якому напрямку для себе і свого супутника. Серед іншого медичні працівники також отримають до 35% знижки в місцевих закладах Qatar Duty Free у столичному аеропорту.

Компанія планують провести таку програму з 12 до 18 травня 2020 року. Для участі медикам запропонували заповнити форму на офіційному сайті, після чого їм надішлють промокод на безкоштовні квитки.

На момент публікації в Катері коронавірусом Covid-19 захворіли 25 149 людина, з яких лише 14 померли, а ще 3019 одужали.

Як повідомляв портал "Коментарі", мільярдер Джордж Сорос заявив, що пандемія коронавіруса Covid-19 може зруйнувати Європейський союз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!