Головна Новини Суспільство медицина Глава Моз назвав умови зняття карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава Моз назвав умови зняття карантину

Міністр Степанов перерахував вимоги для пом'якшення карантину в Україні

19 травня 2020, 09:50 comments2342
Поділіться публікацією:
Глава Моз назвав умови зняття карантину

Ослаблення карантинних обмежень з 22 травня пройде у тих областях, які покажуть відповідність певним вимогам. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

"З 22 травня буде впроваджено адаптивний карантин. Ми вводимо етапи ослаблення і кожен етап буде 10 днів і починатися з 22 травня. Ми впроваджуємо три критерії захворюваності та поширеності COVID-19 – захворюваність за 7 днів на 100 тис. населення, заповненість ліжок у лікарнях, які лікують пацієнтів з коронавірусом, не повинна перевищувати 50%, кількість тестувань, яке проводиться в кожному регіоні. Якщо той чи інший регіон відповідає критеріям, він може перейти до наступного етапу ослаблення карантину – відповідно 22 травня, 1 червня, 10 червня і 21 червня", — сказав він.

Чиновник нагадав, що з 22 травня планується відновити роботу громадського транспорту. В країні дозволять проводити спортивні заходи за умови дотримання обмежень.

Як повідомляв портал "Коментарі", зтакий — третій - етап пом'якшення карантину може розпочатися в Україні вже 1 червня. Про це розповів в ефірі програми "Свобода слова" український прем'єр-міністр Денис Шмигаль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!