Головна Новини Суспільство медицина Телеведуча Алла Мазур перемогла рак і повернеться в ефір
commentss НОВИНИ Всі новини

Телеведуча Алла Мазур перемогла рак і повернеться в ефір

У Мазур діагностували хворобу в листопаді 2019 року

20 травня 2020, 01:06 comments3566
Поділіться публікацією:
Телеведуча Алла Мазур перемогла рак і повернеться в ефір

Популярна українська телеведуча Алла Мазур, відома в здебільшого своєю роботою на телеканалі 1 1, перемогла рак і повернеться на роботу в ефір. Про це вона розповіла на своїй офіційній сторінці в Facebook.

За словами Мазур, основна частина лікування вже пройдена, а прогнози хороші. Телеведучої пощастило звернутися до медиків завдяки вчасно операції. Також Мазур розповіла, що сили відновлюються, тому вона може "повернутися до улюбленої справи". Телеведуча розповіла, що кожен день була на зв'язку зі своєю командою ТСН-тижня, а також згадала про улюблених колег з студії.

Алла Мазур звернулася до українців з приводу розповсюдження пандемії коронавіруса Covid-19 в нашій країні. За її словами, незважаючи на загальну втому від загальнонаціонального карантину і закритих приміщень, з ослабленням карантину коронавірус нікуди не зник.

Тому телеведуча попросила людей не забувати, що поруч з вже хворими, але ще не склали тест на коронавірус, можуть бути люди з слабким імунітетом, серед яких в тому числі люди похилого віку і діти. Тому так важливо носити маски і дотримувати соціальну дистанцію.

Як повідомляв портал "Коментарі", американський пес-терапевт отримав ступінь доктора наук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!