Головна Новини Суспільство релігія Чи відвідували ви храм на Великдень: видання "Коментарі" проводить опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи відвідували ви храм на Великдень: видання "Коментарі" проводить опитування

Читачі сайту "Коментарі" вибрали свій варіант відповіді, щоб описати приблизну картину ситуації на Великдень в умовах карантину

20 квітня 2020, 11:01 comments2920
Поділіться публікацією:
Чи відвідували ви храм на Великдень: видання "Коментарі" проводить  опитування

У зв'язку з тим, що українське суспільство напередодні Великодніх богослужінь чи не розділилося на два табори: православні віруючі, які заперечують відмову від відвідування храмів в головне християнське свято на догоду правил карантину і ті, хто, незалежно від віросповідання, закликають дотримуватися обмеження, портал "Коментарі" вирішив дізнатися, хто ж у підсумку переміг.

Наші редактори підготували просте опитування, що опубліковане на Телеграм-каналі, і його можете пройти і ви. Це допоможе отримати приблизну картину того, наскільки багатолюдно в цьому році було на Великдень в храмах і церквах.

Напомним, ранее портал "Комментарии" сообщал, что вчера  в Україну було доставлено Благодатний вогонь. Посольство Ізраїлю в Україні раніше повідомило, що церемонія сходження Благодатного вогню в храмі Гробу Господнього буде проходити з обмеженою кількістю учасників, щоб уникнути чергової хвилі масового зараження коронавірусом.

Благодатний вогонь виноситься з Гробу Господнього, під час особливого богослужіння, яке щорічно відбувається у Велику суботу, в переддень першого дня Великодня за східним обрядом, в храмі Воскресіння Христового в Єрусалимі. Винос Благодатного вогню є символом виходу з Гробу "Світла Істинного, тобто воскреслого Ісуса Христа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!