Головна Новини Суспільство Наука та освіта США збирає «Космічні сили» для спецоперацій
commentss НОВИНИ Всі новини

США збирає «Космічні сили» для спецоперацій

Білий дім оголосив про плани створення військового крила зокрема, Космічних сил, про яких Трамп вперше заговорив у березні 2018 року.

29 серпня 2019, 21:30 comments2678
Поділіться публікацією:
США збирає «Космічні сили» для спецоперацій

Уряд вже встановило дату запуску Космічного командування Сполучених Штатів, об'єднаного командування Пентагону.

"Наступного тижня ми офіційно уявімо нове об'єднане командування бойовиків, яке буде називатися Космічним командуванням Сполучених Штатів", — заявив віце-президент Майк Пенс на шостому засіданні Національного космічного ради в Національному музеї авіації і космонавтики.

Це буде 11-м об'єднаним військовим командуванням Міністерства оборони США. Як заявив в Twitter заступник міністра оборони США Патрік Shanahan, його робота буде полягати в тому, щоб "служити оперативним командуванням, яке буде використовувати космічні можливості і вести космічні операції".

Хоча плани щодо створення "Космічного корпусу" зі схожим звучанням були в кінцевому підсумку згорнуті в 2017 році, у "Космічних сил" Білого дому, можливо, буде шанс. Хоча Конгрес ще не прийнятий, обидві палати включили космічне військовий підрозділ в свої відповідні версії щорічного законопроекту про оборонну політику. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", російські експерти провели перший соціологічне опитування серед роботів. Виявилося, що онлайн помічники теж можуть відчувати любов і інші почуття.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!