Головна Новини Суспільство Наука та освіта Британці розповіли, як хотіли б зустріти інопланетян
commentss НОВИНИ Всі новини

Британці розповіли, як хотіли б зустріти інопланетян

Міжнародні зусилля з пошуку інопланетян досі зустрічалися лише з радіомовчанням. Незважаючи на інтригуючі сигнали (які іноді виявляються від мікрохвильових печей в кімнатах відпочинку обсерваторії), до цих пір не було виявлено ніяких кандидатів на розумне життя, що контактують із Землею

11 вересня 2019, 20:00 comments1270
Поділіться публікацією:
Британці розповіли, як хотіли б зустріти інопланетян

Однак, якщо інопланетяни будуть виявлені, неясно, що ми хотіли б, щоб відбулося далі. Нове дослідження у Великобританії, проведене вченими з Оксфордського університету, було спрямоване на з'ясування того, що британська публіка хотіла б сказати, що НЛО. Повідомляє видання iflscience.

В ході дослідження з'ясувалося, що чоловіки більше хочуть поспілкуватися з інопланетянами, ніж жінки (55% чоловіків проти 45% жінок), оскільки "а чому ні". Опитування також порівняв результати з тим, як люди голосували на референдумі Brexit 2016 року.

Опитування, проведене Survation, показало, що тільки 11% британських учасників вважають, що має бути референдум на цю тему, якщо ми все-таки отримаємо повідомлення з небес.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, в чому особливість новинки від Apple IPhone 11 pro. Читайте за посиланням.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал щоб не пропустити найважливіші новини!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!