Головна Новини Суспільство Наука та освіта Китай планує побудувати найбільшу в світі сонячну електростанцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай планує побудувати найбільшу в світі сонячну електростанцію

Станція потужністю 2 гвт в пустелі Монголії буде виробляти достатньо електроенергії для живлення трьох мільйонів будинків

13 вересня 2019, 22:00 comments1931
Поділіться публікацією:
Китай планує побудувати найбільшу в світі сонячну електростанцію

First Solar недавно подписала угоду з Китаєм про будівництво найбільшої сонячної електростанції, йдеться в заяві, опублікованому компанією.

За даними pvresources.com найбільша сонячна електростанція, яка в даний час знаходиться в експлуатації, — це електростанція потужністю 60 мегават в Іспанії.

First Solar і Китай офіційно підписали меморандум про взаємну роботі над станцією, але даний договір все ще перебуває на стадії остаточних переговорів і змін умов. План полягає в тому, щоб почати будівництво 30-мегаватної фази поки заключний етап не буде завершено.

Раніше First Solar стала першою компанією, яка виробляє сонячні елементи за ціною менше долара за ват, перетинаючи кордон, який, як вважається, робить сонячну енергію конкурентоспроможною з традиційними джерелами енергії.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, в чому особливість новинки від Apple IPhone 11 pro. Читайте за посиланням.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал щоб не пропустити найважливіші новини!

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!