Головна Новини Суспільство Наука та освіта Експерти назвали ознаки хорошого побачення
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти назвали ознаки хорошого побачення

У надії знайти «хореографію людського потягу» вчені виміряли фізіологію людей, коли вони вирушили на перше побачення. Воно проходило на музичному фестивалі

23 вересня 2019, 21:11 comments2502
Поділіться публікацією:
Експерти назвали ознаки хорошого побачення

Дослідження, яке можна знайти на сервері препринтів bioRxiv, розповідає, що такі ознаки як зоровий контакт і вираз обличчя не можуть дати точної інформації про результат побачення. Замість цього було передбачено, що взаємний потяг між парою заснований на тому, чи синхронізований їх серцевий ритми і рівні потовиділення.

Психологи з Лейденського університету в Нідерландах зібрали 140 гетеросексуальних людей і попросили їх піти на перше побачення на музичний фестиваль Lowlands. Просто щоб ще більше зміцнити свою теорію, за парами стежили в окулярах, які могли відслідковувати їх погляд, а частоту серцевих скорочень і рівень поту вимірювали за допомогою електродів.

В кінці, їх попросили оцінити побачення, потім попросили сказати, наскільки їм сподобався їхній партнер. Крім того, учасник повинен був припустити, подобаються він свого випадкового обранцю і буде тривати спілкування.

Дослідники також помітили, що жінки були більш фізично виразними під час побачення, особливо коли це мало відношення до наслідування виразам їх партнера і погляду. Близько 53% чоловіків прийшли до того, що потрібно повторити досвід і тільки 34% — жінки захотіли взяти контакти у партнера.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, про те, доурение марихуани може привести вас до ожиріння, а регулярне споживання загрожує втратою апетиту. Читайте за посиланням.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал щоб не пропустити найважливіші новини!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!