Головна Новини Суспільство Наука та освіта Ходьба може допомогти розпізнати типи деменції
commentss НОВИНИ Всі новини

Ходьба може допомогти розпізнати типи деменції

Причини деменції можуть по-різному пошкодити мозок. Можливо, що ці відмінності можуть проявитися в тому, як люди ходять? Нове дослідження, у якому порівнювалися схеми ходьби у людей з двома типами деменції, це питання досліджувало

25 вересня 2019, 00:24 comments2908
Поділіться публікацією:
Ходьба може допомогти розпізнати типи деменції

Нове дослідження припускає, що хода людини може дати підказку про тип деменції, з якою він живе. Наукова стаття на цю тему опублікована в alzheimer's & Dementia.

"Хвороби Альцгеймера і тіла Леві мають унікальні ознаки порушення ходи", — стверджують автори у своїй роботі "Хвороба Альцгеймера і деменції" у  висновках. Дослідники припускають, що унікальні порушення ходи — або зміни в характері ходьби — можуть відображати специфічний збиток, який кожне захворювання завдає психічним функціям мозку.

Якщо подальші вивчення підтвердять отримані дані, вчені зможуть створити схему ходьби, вона стане корисним і недорогим доповненням до медичного інструментарію для діагностики.

"Це ключова розробка, — говорить перший автор дослідження Ріо Макардл, доктор філософії, факультету медичних наук Університету Ньюкасла у Великобританії, — оскільки більш точний діагноз означає, що ми можемо бути впевнені правильному лікуванні і точний діагноз пацієнта".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, про те, доурение марихуани може привести вас до ожиріння, а регулярне споживання загрожує втратою апетиту. Читайте за посиланням.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал щоб не пропустити найважливіші новини!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!