Головна Новини Суспільство Наука та освіта Вчені розповіли, яка риса характеру змушує зраджувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені розповіли, яка риса характеру змушує зраджувати

З'ясувалося, що насправді є певна особистісна риса, яка проявляється у психологічних профілях людей, які постійно зраджують своїм партнерам

25 вересня 2019, 22:40 comments10008
Поділіться публікацією:
Вчені розповіли, яка риса характеру змушує зраджувати

В опитуванні Gallup 2017 року лише 9% американців сказали, що невірність є цілком прийнятною. Нове дослідження, опубліковане в журналі mindbodygreen, показало, що обман і нарцисизм йдуть рука об руку.

Якщо ви ніколи не обманювали, то вам може бути важко зрозуміти, що змушує людину розірвати узи довіри у відносинах. Що надихає когось наражати на небезпеку їх існуюче партнерство заради однієї ночі з незнайомцем?

Істинний нарцисизм — це більше, ніж просто кохання до того, кого ви бачите в дзеркалі. Американська психологічна асоціація вважає "нарциса" тим, хто переконаний, що він заслуговує особливого ставлення, і постійно використовує інших, щоб задовольнити свої бажання.

Така людина відчуває, що до нього не повинні застосовуватися нормальні правила. Вона також вважає, що її власна привабливість, сексуальна майстерність і інтелект набагато вищі, ніж у інших.

Крім того, додає впевненості дослідження на тему сексуального нарцисизму, яке проводили в 2014 році. Після спостереження за 135 молодятами протягом чотирьох років, учені виявили, що чоловіки, які проявляють сексуально-нарцистичні риси, з більшою ймовірністю будуть "ходити наліво", ніж інші.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, про те, доурение марихуани може привести вас до ожиріння, а регулярне споживання загрожує втратою апетиту. Читайте за посиланням.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал щоб не пропустити найважливіші новини!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!