Головна Новини Суспільство Наука та освіта Люди, яким подобається чорна кава, більш схильні до психопатическим тенденціям — вчені
commentss НОВИНИ Всі новини

Люди, яким подобається чорна кава, більш схильні до психопатическим тенденціям — вчені

Згідно з дослідженням, якщо ви любите молочний солодкий кава, у вас більше шансів проявити «приємні» риси, такі як доброта, співчуття і готовність до співпраці

25 вересня 2019, 23:36 comments2319
Поділіться публікацією:
Люди, яким подобається чорна кава, більш схильні до психопатическим тенденціям — вчені

Завдяки дослідженням, яке опубліковано в журналі Appetite, стало ясно, що люди, які люблять міцну чорну каву, більш схильні мати психопатичні тенденції. Хоча це і цікаво, ми повинні уважно ставитися до інтерпретації результатів.

Дивлячись на смакові уподобання 500 чоловік, було виявлено, що ті, хто насолоджувався гірким смаком, з більшою ймовірністю демонстрували ознаки маківеллізма, психопатії, нарцисизму і повсякденного садизму. Аналіз був проведений в Університеті Інсбрука, Австрія, психологами Христиною Сагиоглу і Тобіасом Грайтмейером.

Для дослідження учасники повинні були за шестибальною шкалою оцінити, наскільки вони насолоджуються їжею і напоями, які є солодкими, кислими, солоними або гіркими. Потім ці результати порівнювалися з результатами чотирьох різних типів особистісних тестів, в яких розглядалися конкретні риси.

Вони виявили значну кореляцію між тими, хто проявляє більше агресивні риси характеру, і тими, хто має схильність до сильних гірких смаків, особливо таких ароматів, як кава, пиво, тонік і редис.

Але, перш ніж ви почнете кривитися від людей у кав'ярнях, пам'ятайте, що результати не означають, що любов до чорної кави визначає людину, як психопата.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, про те, доурение марихуани може привести вас до ожиріння, а регулярне споживання загрожує втратою апетиту. Читайте за посиланням.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал щоб не пропустити найважливіші новини!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!