Головна Новини Суспільство Наука та освіта Експерти назвали найстрашнішу смерть у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти назвали найстрашнішу смерть у світі

Історія сповнена огидно жахливих смертей, які могли б викликати сльози на очах більшості сучасних людей. Але нещодавно, був виявлений труп, який відкрив очі експертам

26 вересня 2019, 01:37 comments12950
Поділіться публікацією:
Експерти назвали найстрашнішу смерть у світі

Як повідомляється в Журналі історичних наук, археологи з Міланського університету виявили середньовічний скелет людини, яка померла після сумно відомого болісного методу і невдалого обезголовлювання.

Повідомляється, що чоловік помер у порівняно молодому віці, від 17 до 20 років і був похований біля собору в Мілані на півночі Італії. Перші погляди на його скелет показали, що він страждав від ран, симетрично розташованих на руках і ногах, що натякає на якусь навмисну травму. Грунтуючись на історичних записах, дослідники висунули гіпотезу про те, що людину катували за допомогою "колеса", тобто "руйнівного колеса" або "катарського колеса".

Це був пристрій для катування, який використовували для публічних страт протягом великої частини європейської історії аж до початку ранньої сучасної ери (близько 1500). Як правило, це методичне розбивання та ламання кінцівок.

За деякими відомостями, тортури починалися з того, що на кінцівки людини опускали важке дерев'яне колесо, починаючи з кісток гомілки і просуваючись вгору. Як тільки їх тіло було достатньо "розбите", зламані кінцівки впліталися в спиці колеса. Потім наносили додаткові травми — з допомогою лез, тупих предметів, вогню, кнутов або розпечених кліщів — після чого колесо встановлювали на жердині і підвішували, як прапор. Майже мертва жертва висіла якийсь час, поки врешті-решт не гинула.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, про те, доурение марихуани може привести вас до ожиріння, а регулярне споживання загрожує втратою апетиту. Читайте за посиланням.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал щоб не пропустити найважливіші новини!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!