Головна Новини Суспільство Наука та освіта Вчені попередили про вплив марихуани на ще ненароджених дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені попередили про вплив марихуани на ще ненароджених дітей

Виявилося, що один з основних канабіноїдів легко проникає через плаценту і вражає плід

30 вересня 2019, 18:00 comments6029
Поділіться публікацією:
Вчені попередили про вплив марихуани на ще ненароджених дітей

Нове дослідження підтверджує те, що марихуана має серйозні фізіологічні ефекти, які можна порівняти з вживанням нікотину в період вагітності, повідомляє журнал Science News.

Можливо те, що марихуана є тератогенною і заподіює шкоду ненародженим дітям, є фейком, який на даний момент, вчені заперечувати не можуть. Але вже є деяка інформація про те, що ТГК проникає через плаценту і впливає на плід.

Статистика показує, що вживання марихуани вагітними жінками зростає і, в той же час, у них спостерігається ранкове нездужання.

У патенті США кількість вагітних жінок, які вживали марихуану в період з 2002 по 2017 рік, зросла з 3,4 до 7%, повідомили дослідники. В окремій роботі, присвяченій аналогічній проблемі, вживання марихуани вагітними жінками може бути пов'язане з підвищеним ризиком передчасних пологів. Досліди на щурах, представлені в Experimental Biology 2019 в Орландо, штат Флорида, показали, що канабіс може змінити нервові зв'язки в гіпокампі мозку, що грає роль у навчанні і пам'яті.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що експерты назвали саму страшну смерть у світі. Ця катування використовувалася роками і принесла не тільки мільйони смертей, але і безліч покалічених життів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал щоб не пропустити найважливіші новини!

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!