Головна Новини Суспільство Наука та освіта Глава МОН прокоментувала зниження премій і надбавок вчителям
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава МОН прокоментувала зниження премій і надбавок вчителям

40-годинний робочий тиждень та зменшення премій і надбавок вчителям – це лише деякі нововведення, які партія «Голос» має намір впровадити в галузь освіти

29 жовтня 2019, 12:29 comments7071
Поділіться публікацією:
Глава МОН прокоментувала зниження премій і надбавок вчителям

Міністерство освіти України виступає проти внесення поправок у закон "Про середню загальну освіту", які були запропоновані партією "Голос". Про це йдеться на офіційному сайті відомства.

Міністр освіти Новосад Ганна стала першою з представників МОН, хто виступив проти нововведень. Про свою незгоду з правками до закону вона повідомила в рамках нещодавньої робочої поїздки в Маріуполь.

"Я хотіла б звернутися до всіх працівників галузі освіти і запевнити їх, що Міністерство освіти і науки категорично не підтримує подібних нововведень", — зазначила чиновниця, коментуючи ситуацію навколо внесення змін в законопроект.

Зокрема, главу МОН не влаштовує 40-годинний робочий тиждень та зменшення премій і надбавок вчителям – це лише деякі нововведення, які партія "Голос" має намір впровадити в галузь освіти.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що міністерство освіти і науки планує провести аудит мережі закладів професійно-технічної освіти. Перевірку проведуть з метою укрупнити деякі закладу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!