Головна Новини Суспільство Наука та освіта В Україні почала працювати Служба освітнього омбудсмена
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні почала працювати Служба освітнього омбудсмена

Служба освітнього омбудсмена працює в тестовому режимі - її очолив Сергій Горбачов

4 листопада 2019, 15:37 comments1794
Поділіться публікацією:
В Україні почала працювати Служба освітнього омбудсмена

Сьогодні в Україні офіційно почала працювати Служба освітнього омбудсмена. Про це йдеться на офіційному сайті Міністерства освіти України.

"Посада освітнього омбудсмена – це, насамперед, тісна співпраця з громадськістю та інформаційна відкритість. Ми дуже сподіваємося, що нова Служба виправдає покладені на неї зобов'язання і стане ще одним майданчиком для спілкування з учнями і студентами", — зазначила глава МОН Ганна Новосад.

На сьогоднішній день, Служба освітнього омбудсмена працює у тестовому режимі. Її очолив Сергій Горбачов – саме він тепер буде відповідати за комунікацію з освітнім сектором: учнями, вчителями, студентами, батьками та викладачами.

Вже зараз користувачі можуть ознайомитися з усіма розділами сайту, ознайомитись з його структурою та, при необхідності, написати лист в Службу. Вона, до речі, складається з кількох відділів: навчального, юридичного та психолого-методичного.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в 2020 році уряд має намір почати ліквідацію всіх російськомовних шкіл України – процес буде тривати аж до 2023 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!