Головна Новини Суспільство Наука та освіта У Міносвіти розповіли, скільки піде грошей на облаштування опорних шкіл у селах
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міносвіти розповіли, скільки піде грошей на облаштування опорних шкіл у селах

У більшості випадків, кошти підуть на будівництво опорних шкіл "з нуля"

18 листопада 2019, 21:20 comments2088
Поділіться публікацією:
У Міносвіти розповіли, скільки піде грошей на облаштування опорних шкіл у селах

Опорні та найбільші школи, розташовані в сільській місцевості, отримають 3,5 мільярда гривень. Про це йдеться у сюжеті випуску новин на "1 + 1".

Ці кошти будуть спрямовані на облаштування опорних шкіл. У більшості випадків, акцентують увагу в Міносвіти, це буде або будівництво шкіл "з нуля", або завершення тих об'єктів, які вже знаходяться в стадії будівництва.

"В Україні дуже багато маленьких шкіл, особливо у сільській місцевості, які, як правило, можуть дати учням не найвищу якість освіти. Якщо ми будемо і далі зберігати таку тенденцію, ми продовжимо обмежувати право наших дітей на дійсно якісну освіту", — сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що міністр освіти і науки Ганна Новосад заявила про те, що в рамках формування нової української школи (НУШ) вчителі, які ведуть освітню роботу в сільських школах, змушені будуть пройти переатестацію для підвищення кваліфікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!