Головна Новини Суспільство Наука та освіта У підручнику з географії виявили карту з комп'ютерної гри
commentss НОВИНИ Всі новини

У підручнику з географії виявили карту з комп'ютерної гри

Черговий ляп виявлений в українському підручнику, на цей раз з географії: один з розділів проілюстрован картинкою з гри The Elder Scrolls V: Skyrim

6 лютого 2020, 07:31 comments3018
Поділіться публікацією:
У підручнику з географії виявили карту з комп'ютерної гри

В українському підручнику з географії за шостий клас виявили карту з комп'ютерної гри The Elder Scrolls V: Skyrim. Про це написав у Facebook співзасновник освітніх онлайн-курсів Prometheus Іван Примаченко.

Повідомляється, що карта з гри опублікована на сторінці 36, нею проілюстрований розділ "Земля на плані та карті". Підручник був випущений в 2014 році за державний рахунок і рекомендований міністерством освіти, його автори — В. Ю. Пестушко і Г. Ш. Уварова.

"Дождь"

The Elder Scrolls V: Skyrim — комп'ютерна гра, дія якої відбувається у провінції Скайрим на вигаданому континенті Тамріель. Вона була випущена в 2011 році.



Як повідомляло видання "Коментарі", в підручнику для 10 класу з всесвітньої історії 2018 року випуску випадково розмістили"фотожабу" з популярним актором Кіану Рівзом замість оригінального знімка 1932 року "Обід на хмарочосі". Такий ляп виявили користувачі соцмереж.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!