Американці показали, як насправді виглядає смертельний коронавірус з Китаю

На сьогоднішній день новим різновидом коронавірусу інфіковані понад 63,8 тисяч осіб по всьому світу

Вчені Націнституту алергії і інфекційних захворювань США опублікували знімок того, як виглядає китайський коронавірус COVID-19, який забрав життя 1380 осіб.

За словами вчених, зображення вдалося зробити завдяки скануючій та трансмісійній електронній мікроскопії. Пучок електронів пропустили через зразок, після чого збільшили і зареєстрували на CCD-матриці, розфарбувавши фото в спецпрограмі. За словами американських експертів, за зовнішнім виглядом COVID-19 несильно відрізняється від інших штамів коронавірусу SARS та MERS. Відомо, що на сьогоднішній день новим типом коронавірусу інфіковані понад 63,8 тисяч осіб.

резонансне"викриття". За версією журналістів російського каналу, у спалаху коронавірусу в Китаї винен президент США Дональд Трамп. У матеріалі, який показали по російському ТБ в програмі "Час", досліджують саму назву "коронавірус". "Ось дивіться. Як він називається? Коронавірус. Беремо слово "корона" - воно в основі і йде першим. Тому тут і розгадка. Чим раніше займався Дональд Трамп – президент країни, головного суперника Китаю на світовій арені? Правильно: роздавав корони на своєму знаменитому конкурсі краси. Так що походження коронавірусу, а головне, мета і завдання його використання стають абсолютно зрозумілими", - говорить ведучий програми Кирило Клейменов.