Головна Новини Суспільство Наука та освіта Американці показали, як насправді виглядає смертельний коронавірус з Китаю
commentss НОВИНИ Всі новини

Американці показали, як насправді виглядає смертельний коронавірус з Китаю

На сьогоднішній день новим різновидом коронавірусу інфіковані понад 63,8 тисяч осіб по всьому світу

14 лютого 2020, 12:00 comments3278
Поділіться публікацією:
Американці показали, як насправді виглядає смертельний коронавірус з Китаю

Вчені Націнституту алергії і інфекційних захворювань США опублікували знімок того, як виглядає китайський коронавірус COVID-19, який забрав життя 1380 осіб.

За словами вчених, зображення вдалося зробити завдяки скануючій та трансмісійній електронній мікроскопії. Пучок електронів пропустили через зразок, після чого збільшили і зареєстрували на CCD-матриці, розфарбувавши фото в спецпрограмі. За словами американських експертів, за зовнішнім виглядом COVID-19 несильно відрізняється від інших штамів коронавірусу SARS та MERS. Відомо, що на сьогоднішній день новим типом коронавірусу інфіковані понад 63,8 тисяч осіб.

picture

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що "Перший канал" представив глядачам резонансне"викриття". За версією журналістів російського каналу, у спалаху коронавірусу в Китаї винен президент США Дональд Трамп. У матеріалі, який показали по російському ТБ в програмі "Час", досліджують саму назву "коронавірус". "Ось дивіться. Як він називається? Коронавірус. Беремо слово "корона" — воно в основі і йде першим. Тому тут і розгадка. Чим раніше займався Дональд Трамп – президент країни, головного суперника Китаю на світовій арені? Правильно: роздавав корони на своєму знаменитому конкурсі краси. Так що походження коронавірусу, а головне, мета і завдання його використання стають абсолютно зрозумілими", — говорить ведучий програми Кирило Клейменов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!