Головна Новини Суспільство Наука та освіта "Темніковий період": вчені знайшли справжню причину вимирання динозаврів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Темніковий період": вчені знайшли справжню причину вимирання динозаврів

Наука спростувала ранні запевнення науковців, що зникнення динозаврів як виду сталося через холод

25 березня 2020, 04:20 comments2198
Поділіться публікацією:
"Темніковий період": вчені знайшли справжню причину вимирання динозаврів

Вчені університету Коннектикуту виявили новий дивовижний факт в раннє офіційній версії про вимирання динозаврів в Льодовиковий період. Виявляється, колосальні товщі льоду зумовили дефіцит сонячного світла, який поглинала земля і завдала великої шкоди рослинам, які були основною їжею для стародавніх плазунів Юрського періоду. Про це передає "Урядовий кур'єр".

Мова йде про вимирання, яке почалося після падіння астероїда Чиксулуб.

В результаті катастрофи планетарного масштабу атмосфера була забруднена пилом і сажею, а також іншими речовинами, які зробили повітря майже повністю непрозорим для променів світла. Тому процеси фотосинтезу зупинилися, і динозаври залишилися без їжі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Нідерландах запустять водневі поїзда. Ще у вересні 2018 року перший у світі пасажирський локомотив з водневим двигуном покинув станцію в Нижній Саксонії і з тих пір обслуговує лінію Букстехуде-Куксгафен. В результаті з Alstom був укладений контракт на надання більшої кількості поїздів. Перший у світі пасажирський поїзд на водневому двигуні почав працювати в Німеччині 16 вересня, а міністри ЄС обговорили майбутній потенціал чистого палива на неформальному саміті в Австрії, який пройшов минулого тижня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!