Головна Новини Суспільство Наука та освіта Патон залишається: 101-річний президент НАН поки що залишається на посаді
commentss НОВИНИ Всі новини

Патон залишається: 101-річний президент НАН поки що залишається на посаді

Раніше ЗМІ повідомляли, що президент НАН України Борис Патон залишає свою посаду

26 березня 2020, 20:54 comments3068
Поділіться публікацією:
Патон залишається: 101-річний президент НАН поки що залишається на посаді

Вчора, 25 березня, ряд українських ЗМІ повідомили про те, що Борис Патон залишає посаду президента Національної академії наук України. Проте вже сьогодні, 26 березня, видання Суспiльне з посиланням на прес-службу організації повідомило про те, що 101-річний Борис Патон поки залишиться на своєму посту.

Вибори нового очільника Національної академії наук України були заплановані на 16 квітня, однак їх проведенню перешкодив загальнонаціональний карантин через розповсюдження коронавіруса Covid-19. Поки невідомо, коли саме відбудуться вибори президента НАН, але постанова президії НАН свідчить, що кандидатури на пост президента організації повинні бути подані не пізніше ніж за 2 тижні до виборів.

101-річний Борис Патон очолює Національну академію наук України вже 58 років, а саме з 1962 року. Він також доктор технічних наук і вчений у галузі металургії і технології металів.

Як повідомляв портал "Коментарі", дружина колишнього глави Міністерства закордонних справ України Леоніда Кожари зізналася в ненавмисному вбивстві бізнесмена Сергія Старицького.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!