Головна Новини Суспільство Наука та освіта Вчені зробили прогноз, скільки людей загине в 2020 році від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені зробили прогноз, скільки людей загине в 2020 році від коронавірусу

Співробітники Імперського коледжу в Лондоні провели дослідження і заявили, що від COVID-19 у 2020 році може померти 40 мільйонів осіб

27 березня 2020, 15:00 comments9248
Поділіться публікацією:
Вчені зробили прогноз, скільки людей загине в 2020 році від коронавірусу

Вчені Імперського коледжу в Лондоні зробили сміливий прогноз щодо летальних випадків, викликаних COVID-19. Якщо уряд країн, де зараз поширюється коронавірус, не вживатиме необхідних заходів, від ускладнень пневмонії може померти 40 мільйонів чоловік. Про це повідомляє Reuters.
Вчені говорять про те, що тільки в цьому році COVID-19 можуть бути інфіковані 7 мільярдів чоловік, з яких не переживуть захворювання 40 мільйонів. Однак експерти впевнені, що такого сценарію можна уникнути: якщо дотримуватися карантину, кількість летальних випадків зменшиться, як мінімум, удвічі. У дослідженні йдеться про те, що найважче буде складатися ситуація в економічно нерозвинених країнах з відсталим рівнем медицини.
Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що вчора від ускладнень, викликаних коронавірусом, помер актор серіалу "Клан Сопрано" Марк Блум. Кіноманам Марк був також відомий за фільмами "Крокодил Данді", "Побачення наосліп", серіалам "Елементарно", "Ти" і багатьом іншим. Йому було 69 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!