Головна Новини Суспільство Наука та освіта Коронавірус - не останній: вчені назвали причину майбутніх глобальних пандемій
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус - не останній: вчені назвали причину майбутніх глобальних пандемій

Глава американської організації EcoHealth Alliance, що досліджує нові хвороби, Пітер Дашак говорить про те, що частота пандемій буде тільки рости

7 квітня 2020, 10:10 comments3590
Поділіться публікацією:
Коронавірус - не останній: вчені назвали причину майбутніх глобальних пандемій

Від коронавірусу у світі померло більше 70 000 людей, і цей вірус — не останній через торгівлю дикими тваринами. Про це повідомляють вчені з усього світу, передає ВВС.

Нагадаємо, COVID-19 спалахнув у китайському Ухані на ринку морепродуктів, де також торгували зміями, оленями, дикобразами і іншим, а його джерело — кажан. Медики досі гадають, як вірус передався людині, проте впевнені в тому, що тваринну природу мають також важкий гострий респіраторний синдром (Sars), близькосхідний респіраторний синдром (Mers), Ебола і вірус Нипах.

Глава американської організації EcoHealth Alliance, що досліджує нові хвороби, Пітер Дашак говорить про те, що частота пандемій буде тільки рости. А причина тому — ставлення людини до навколишнього середовища і ризиковану поведінку по відношенню до тварин. Для того, щоб запобігти появі нових вірусів, від яких немає імунітету, ні ліків, вчені закликають заборонити ринки з продажу диких тварин.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я України повідомляє про те, що, згідно останньою інформацією станом на 9:00 7 квітня, коронавірусом в нашій країні інфіковані 1462 людини. Це на 143 випадки більше, ніж минулої доби.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!