Головна Новини Суспільство Наука та освіта Генетичні мутації: вчені назвали найхворобливішу націю у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Генетичні мутації: вчені назвали найхворобливішу націю у світі

Найболючіше народ має схожу структуру ДНК

8 квітня 2020, 16:29 comments4094
Поділіться публікацією:
Генетичні мутації: вчені назвали найхворобливішу націю у світі

Вчені провели дослідження і назвалина йхворобливішу націю у світі. Згідно аналізу ДНК різних національностей, медики прийшли до висновку, що один з найбільш слабких здоров'ям народів — фіни.

Виявилося, що ДНК жителів Фінляндії має схожу структуру, що провокує спадкові недуги і робить націю дуже хворобливою. Так, існує щонайменше 26 видів ДНК, які ведуть до появи різних відхилень: порушенню обміну речовин, серцево-судинним проблемам, діабету і іншого. Причому 19 з них зустрічаються тільки у фінів, яких учені назвали унікальним і генетично згуртованим народом. Природно, вищеперелічені хвороби зустрічаються і в інших країнах, однак у Фінляндії — через мутації в два рази частіше. Втім, люди знають про це та своєчасно звертаються за допомогою, запобігаючи хворобі.

Як раніше повідомляли "Коментарі", на час карантину деякі українці опинилися в чотирьох стінах без роботи, інші ж працюють віддалено власне в тих же умовах. Проте медики попереджають про те, що така робота загрожує цілим букетом захворювань.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!