Головна Новини Суспільство Наука та освіта Календар прийдешніх магнітних бур: як уникнути мігрені та стрибків тиску
commentss НОВИНИ Всі новини

Календар прийдешніх магнітних бур: як уникнути мігрені та стрибків тиску

У травні світ чекає чотири спалахи на Сонці: одну середню і три сильні магнітні бурі

9 квітня 2020, 11:01 comments7343
Поділіться публікацією:
Календар прийдешніх магнітних бур: як уникнути мігрені та стрибків тиску

Вже в наступному місяці світ чекає чотири спалахи на Сонці: один середній і три сильні. Тому у зв'язку з прийдешніми магнітними бурями медики радять ретельніше стежити за своїм здоров'ям і обов'язково знати потенційно небезпечні дати.

Згідно з дослідженнями, перші коливання в атмосфері, які відчують всі жителі планети (в більшій мірі — метеочутливі) очікуються вже 4 та 6 травня. Наступні дати магнітних бур — 23 і 29 травня. Варто врахувати, що найбільш частими реакціями на спалахи Сонця є головний біль, перепади тиску, слабкість, швидка стомлюваність і перепади настрою. Щоб допомогти організму впоратися з усім перерахованим вище, слід більше дихати свіжим повітрям, спати не менше 8 годин на добу, відмовитися від шкідливих звичок і уникати стресів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що вчені провели дослідження і назвали найхворобливішу націю у світі. Згідно аналізу ДНК різних національностей, медики прийшли до висновку, що один з найбільш слабких здоров'ям народів — фіни. Виявилося, що ДНК жителів Фінляндії має схожу структуру, що провокує спадкові недуги. Так, існує мінімум 26 видів ДНК, які ведуть до появи різних відхилень. Причому 19 з них зустрічаються тільки у фінів, яких учені назвали унікальним і генетично згуртованим народом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!