Головна Новини Суспільство Наука та освіта Стало відомо, чи будуть в Україні цього року проводити випускні й останні дзвінки
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чи будуть в Україні цього року проводити випускні й останні дзвінки

У Міносвіти розповіли, що буде з випускними й останніми дзвінками через карантин в Україні

16 квітня 2020, 16:34 comments3860
Поділіться публікацією:
Стало відомо, чи будуть в Україні цього року проводити випускні й останні дзвінки

Цього року через коронавірусну пандемію та карантинні заходи українські школярі можуть залишитися без випускних вечорів та останніх дзвоників. Про це стало відомо із листа Міністерства освіти і науки України №1/9-213, опублікованого сьогодні на сайті відомства.

"З метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) в 2019/2020 навчальному році пропонуємо не проводити масові заходи із залученням учасників освітнього процесу, в тому числі останні дзвоники і випускні вечори", — йдеться у документі.

Нагадаємо, стало відомо, чи почнеться навчальний рік в університетах у вересні. Так, у Міністерстві освіти і науки повідомили, для яких курсів можуть зсунути терміни початку навчального року в університетах через карантин. Зараз у МОН очікують рішення про продовження карантину чи скасування обмежувальних заходів, і вже після планують приймати управлінські рішення.

Раніше "Коментарі" написали, що в ефірі онлайн-школи знову стався конфуз – білого ведмедя "переселили" в Антарктиду. Це вже не перша помилка під час карантинних відеоуроків обурила мережу, на цей раз "навчили" учнів 5 класу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!