Головна Новини Суспільство Наука та освіта В Україні не будуть проводити четвертий етап Всеукраїнських учнівських олімпіад
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні не будуть проводити четвертий етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

Указ про скасування олімпіад у нинішньому навчальному році опублікований на сайті Міністерства освіти і науки

22 квітня 2020, 05:00 comments1448
Поділіться публікацією:
В Україні не будуть проводити четвертий етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

В Україні в нинішньому році скасовують IV етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Олімпіади повинні були відбутися протягом 2019-2020 навчального року. Про це повідомляє пресслужба Міністерства освіти і науки (МОН).

У повідомленні МОН відзначається, що на сьогоднішній день в країні пріоритетом є життя і здоров'я учнів.

"Через карантин і загрозу поширення COVID-19 довелося змінити фактично всі освітні процеси, в тому числі і проведення олімпіад", – зазначила в. і. о. Міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

Раніше "Коментарі" писали, що в ефірі "Всеукраїнської школи онлайн", запущеної урядом на час карантину, переплутали місце проживання білого ведмедя. Відео з конфузом опубліковано на Youtube-каналі МОН, а також урок транслювався на одному з українських телеканалів. Так, лист від "Ведмедики Антарктичного" з "Антарктичного півострова" на занятті з української мови отримали учні 5 класів. Як видно з листа, показаного в ефірі, замість Арктики бідна тварина "відправили" до Антарктиди, хоча білий ведмідь проживає неподалік від Північного полюса, а не Південного відповідно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!