Головна Новини Суспільство Наука та освіта Виші в Україні повинні закінчити навчальний рік дистанційно, - в. о. міністра освіти
commentss НОВИНИ Всі новини

Виші в Україні повинні закінчити навчальний рік дистанційно, - в. о. міністра освіти

Період проведення сесій не буде зміщений

25 квітня 2020, 15:11 comments3358
Поділіться публікацією:
Виші в Україні повинні закінчити навчальний рік дистанційно, - в. о. міністра освіти

Заклади вищої освіти повинні закінчити поточний навчальний рік дистанційно. Про це розповіла в інтерв'ю Радіо Свобода виконувач обов'язків міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

Відзначається, що Міністерство освіти і науки направило закладам вищої освіти рекомендаційний лист щодо організації закінчення навчального року. Вузи повинні бути готові закінчити навчальний рік дистанційно.

Крім того, Любомира Мандзій зазначила, що період сесій повинен відбутися у заплановані раніше терміни. У той же час вона зазначила, що в разі, якщо пов'язані з карантином обмеження будуть скасовані, то навчальні заклади зможуть організувати проведення сесії у звичному для більшості форматі.

Раніше "Коментарі" писали про те, що станом на 9:00 25 квітня нашій країні через коронавірус вже померла 201 людина. У той же час 782 людина одужали.Згідно з даними Центру громадського здоров'я в Україні офіційно зареєстровано випадків 8125 інфікування коронавирусной інфекцією COVID-19. За останню добу підтвердилися ще 478 випадку зараження інфекцією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!