Головна Новини Суспільство Наука та освіта ЗНО-2020 в Україні пройде за новими правилами
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗНО-2020 в Україні пройде за новими правилами

Про нові рекомендації для ЗНО розповіли в Міністерстві охорони здоров'я України і винесли це на загальне обговорення, вислуховуючи пропозиції до кінця цього дня

19 травня 2020, 10:45 comments2216
Поділіться публікацією:
ЗНО-2020 в Україні пройде за новими правилами

В цьому році у зв'язку з коронавірусом Зовнішнє незалежне оцінювання буде проходити за новими правилами. Про нові рекомендації для ЗНО розповіли в Міністерстві охорони здоров'я України і винесли це на загальне обговорення, вислуховуючи пропозиції до кінця цього дня.

Передбачається, що ЗНО-2020 відбудеться з 25 червня по 17 липня. Якщо ж карантин продовжать і на червень, то сесія для школярів пройде з 17 серпня по 4 вересня.

Так, щоб вберегти школярів від ризику заразитися коронавірусом під час здачі тестів, в кабінетах будуть відкриті двері, а самі підлітки будуть сидіти один від одного на відстані півтора метрів. Крім того, перед здачею ЗНО дітям виміряють температуру. Всі  повинні бути в масках, а ті, у кого виявлять симптоми ГРВІ, будуть допущені тільки на додаткову сесію. В аудиторіях будуть дезінфікувати меблі, а також організують чергування шкільної медсестри та бригади медиків.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що медики лабораторно підтвердили 260 нових випадків коронавірусу в Україні — це на 65 осіб менше, ніж за минулу добу. Таким чином, за станом на 9:00 ранку вівторка, кількість інфікованих у нашій країні становить 18876 людей. Про це повідомляє МОЗ України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!