Головна Новини Суспільство Наука та освіта "Незручні норми": дитсадки в Україні розпочнуть роботу за новими правилами
commentss НОВИНИ Всі новини

"Незручні норми": дитсадки в Україні розпочнуть роботу за новими правилами

25 травня уряд України відновить роботу дитячих садків, які працюватимуть по-новому

20 травня 2020, 08:50 comments2316
Поділіться публікацією:
"Незручні норми": дитсадки в Україні розпочнуть роботу за новими правилами

В майбутній понеділок, 25 травня, уряд відновить роботу дитячих садків. Про це розповів головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

За словами чиновника, цей день вибрали не просто так: у понеділок для зручності дітей і батьків одночасно відновлює роботу і громадський транспорт. Рішення про те, відкривати дошкільний заклад чи ні, кожна область буде приймати самостійно, враховуючи епідситуацію в регіоні. Однак передбачені "незручні норми". За словами Ляшка, відтепер батьки будуть передавати дитину вихователеві не в групі, а на вулиці, щоб не допускати стовпотворінь. Роботу груп будуть розбивати по часу — знову ж таки, щоб не було скупчення людей.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що наступний — третій — етап пом'якшення карантину може розпочатися в Україні вже 1 червня. Про це розповів прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Разом з тим, найближче ослаблення карантину чекає на українців вже в цю п'ятницю, 22 травня. В цей день в повноцінному режимі повинні запустити наземний громадський транспорт. А ось з метро доведеться ще трохи почекати. І все ж відкрити його збираються раніше, ніж планувалося. Якщо до цього називали терміни не раніше, ніж у червні, то тепер запустити підземку можуть вже на наступному тижні, 25 травня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!