Головна Новини Суспільство Наука та освіта У Міносвіти назвали дати проведення пробного ЗНО
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міносвіти назвали дати проведення пробного ЗНО

Учасників пробного ЗНО будуть пропускати за наявності документів, пропуску і засобів індивідуального захисту

22 травня 2020, 14:18 comments1948
Поділіться публікацією:
У Міносвіти назвали дати проведення пробного ЗНО

Пробне Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) з української мови та літературі в нинішньому році відбудеться 15 червня, з інших предметів – 17 червня. Про це йдеться у відповідному наказі Українського центру оцінювання якості освіти, повідомляє Міністерство освіти і науки України.

Учасники пробного ЗНО зможуть отримати оновлені запрошення-перепустки з адресами пунктів пробного тестування в особистих кабінетах з 1 червня. Пропускати учасників пробного тестування будуть при наявності оригіналу документа, за якого проходила реєстрація на пробне ЗНО (паспорт, ID-картка тощо), запрошення-перепустки, засобів індивідуального захисту (маски або респіратора у тому числі виготовлених самостійно).

Результати пробного тестування можна буде визначити за допомогою онлайн-сервісу. Для цього учаснику потрібно буде занести свої відповіді в спеціальний сервіс "визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання" у такі терміни:

- 15-17 червня — з української мови та літератури;
- 17-19 червня-з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також англійської, німецької, французької та іспанської мов.

Раніше "Коментарі" писали, що Міністерство освіти і науки України опублікувало оновлений графік проведення ЗНО в 2020 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!