Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Особисте життя вас не стосується: які питання заборонять ставити роботодавцям на співбесіді
commentss НОВИНИ Всі новини

Особисте життя вас не стосується: які питання заборонять ставити роботодавцям на співбесіді

Потенційному керівнику заборонено буде питати про особисте життя працівника, його стан здоров'я та рівень заробітної плати на попередньому місці роботи

17 листопада 2019, 15:50 comments3887
Поділіться публікацією:
Особисте життя вас не стосується: які питання заборонять ставити роботодавцям на співбесіді

У трудове законодавство України мають намір внести істотні зміни. Роботодавцям хочуть заборонити ставити деякі питання кандидатам під час співбесіди. Про це повідомляє видання Socportal.

Так, мова йде про законопроект №1148. Він передбачає розширення переліку питань, які роботодавцю заборонено задавати кандидату на посаду під час співбесіди.

Зараз роботодавцю заборонено цікавитися національною та релігійною приналежністю кандидата, його місцем проживання та реєстрації. В разі прийняття законопроекту цей список буде розширено – потенційному керівнику заборонено буде питати про особисте життя працівника, його стан здоров'я і рівень заробітної плати на попередньому місці роботи.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що нещодавно у Національному агентстві з питань державної служби повідомили про намір спростити процедуру конкурсів на керівні посади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!