Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Уряд перерахував 327 млн грн зарплатних боргів шахтарям
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд перерахував 327 млн грн зарплатних боргів шахтарям

Шахтарі давно чекали виплату боргів від уряду

24 березня 2020, 16:22 comments1829
Поділіться публікацією:
Уряд перерахував 327 млн грн зарплатних боргів шахтарям

Сьогодні, 24 березня, уряд перерахував 327 мільйонів гривень на рахунки державних вугільних шахт України для виплати заборгованостей із заробітної плати шахтарям. Про це повідомили у виданні hromadske з посиланням на Міністерство енергетики та захисту навколишнього середовища.

В уряді впевнені, що виплата заборгованостей допоможе шахтарям та їх родинам "пережити цей період". Мається на увазі загальнонаціональний карантин в Україні iз-за поширення коронавіруса Covid-19.

"Кошти в сумі 327 млн грн надійшли шахтарям. З гірниками розрахувалися за 2019 рік і за лютий 2020 року", — заявили в міністерстві.

Також в Міністерстві енергетики та захисту навколишнього середовища турбуються про поширення нової вірусної хвороби серед шахтарів, тому обговорюють з ними можливість скорочення часу їх роботи.

За словами заступника глави міністерства Олексія Рябчина, перед шахтарями та енергетиками "стоять складні виклики", також вони перебувають у підвищеній зоні ризику через професійнi захворювання.

Як повідомляв портал "Коментарі", Ілон Маск подарував американському штату Каліфорнія 1255 апаратів штучної вентиляції легенів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!