Головна Новини Суспільство робота і кар'єра "Був нардепом, став копом": Борислав Береза влаштувався в Патрульну поліцію
commentss НОВИНИ Всі новини

"Був нардепом, став копом": Борислав Береза влаштувався в Патрульну поліцію

Колишній нардеп Борислав Береза пройшов спеціальну підготовку і почне патрулювання Києва в самому нижчому званні поліцейського

1 квітня 2020, 13:32 comments4078
Поділіться публікацією:
"Був нардепом, став копом": Борислав Береза влаштувався в Патрульну поліцію

Народний депутат Верховної Ради VIII скликання Борислав Береза повідомив про те, що став "новачком" в Патрульній поліції київського управління і з сьогоднішнього дня почне патрулювати вулиці разом з напарником. Про це колишній парламентарій написав на своїй сторінці в Facebook.

За словами Берези, таке рішення він прийняв напередодні Нового року, щоб залишатися корисним українському суспільству в непростий для нього час.

"Я визнаю, що складні часи вимагають непростих рішень. Особливо якщо ти хочеш бути корисним суспільству. Перед Новим роком я прийняв пропозицію спробувати продовження своєї кар'єри в Патрульній поліції України, і пройшовши підготовчий курс з сьогоднішнього дня починаю нести службу. З самого низу, як рядовий патрульний поліцейський", — зазначено в повідомленні екс-нардепа.

Також він додав, що вже прийняв присягу і має намір бути суворим і справедливим по відношенню до водіїв на дорогах Києва, а також працювати строго в рамках, запропонованих сьогоднішнім становищем.

"І зараз я, отримавши маску і рукавички, виїжджаю на перше чергування. До зустрічі на дорогах Києва. Обіцяю бути суворим, але чесним, служити і захищати. І не дивуйтеся, коли я зупиню ваш транспортний засіб за порушення. Хоча цього можна уникнути. Не порушуйте", — закликає Береза до порядку.

Крім того екс-нардеп пообіцяв, як і в колишні часи, звітувати про події на робочому місці і залишатися відкритим для своїх підписників.

Варто відзначити, що користувачі соціальних мереж порахували таку заяву Берези банальної першоквітневим жартом — і наша редакція не виключає такої ймовірності.

Втім, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Береза може виявитися не єдиним депутатом від минулого скликання, чия кар'єра після політичної діяльності не є запаморочливо-успішною: приміром, Михайло Гаврилюк на прізвисько "козак" пересів з парламентського крісла на сидіння водія таксі цілком достовірно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!