Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Державіаслужба скасувала рейс з українськими працівниками в Лондон
commentss НОВИНИ Всі новини

Державіаслужба скасувала рейс з українськими працівниками в Лондон

Українці, що мають контракти на роботу у Великобританії, не змогли вилетіти з Києва

29 квітня 2020, 14:06 comments2679
Поділіться публікацією:
Державіаслужба скасувала рейс з українськими працівниками в Лондон

Рейс PS1118 з Києва в Лондон, який повинна була виконати авіакомпанія МАУ не відбудеться. Заборону на його здійснення наклала Державна авіаційна служба України. Про це повідомляє прес-служба авіаперевізника.

Виліт повинен був відбутися 29 квітня о 12:40. Рейс мав спеціальне призначення — літак повинен був доставити українських громадян з довгостроковими робочими контрактами в Великобританію. Організатором рейсу виступив роботодавець.

"У цих умовах українці можуть легально і офіційно перебувати на території Великобританії. Відповідно, ця категорія не є ризиковою для України. Дані громадяни не будуть потребувати евакуації найближчим часом не стануть потенційними розповсюджувачами на території України COVID-19", — заявили в компанії.

Заборону на переліт в МАУ отримали за дві години до вильоту. У компанії відзначають, що в Державіаслужбі не вказали підстави для скасування рейсу. Раніше глава українського МЗС Дмитро Кулеба заявив, що відправляти українців за кордон в умовах карантину нелогічно.

Як повідомляв портал "Коментарі", докомпанія Міжнародні авіалінії України, яка належить українському олігарху Ігорю Коломойському, запросила у держави стабілізаційний кредит у розмірі 50 мільйонів доларів під пільгову процентну ставку — 5-6% річних.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!