Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Літак МАУ з заробітчанами все ж вилетів з Києва до Лондона
commentss НОВИНИ Всі новини

Літак МАУ з заробітчанами все ж вилетів з Києва до Лондона

Українці, які мають контракт на сезонну роботу в Лондоні, змогли відлетіти в Британію після тривалих збурень

29 квітня 2020, 22:55 comments5110
Поділіться публікацією:
Літак МАУ з заробітчанами все ж вилетів з Києва до Лондона

Сьогодні авіалайнер української компанії МАУ все ж вилетів з аеропорту "Бориспіль" у Великобританію разом з громадянами, які мають довгостроковий контракт на сезонну роботу. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на міністра інфраструктури Владислава Криклія.

Зазначимо, що рейс Київ-Лондон з українськими заробітчанами повинен був відбутися сьогодні о 12:40. Рейс був організований британським роботодавцем для доставки українців, які мають довгостроковий контракт. Однак глава МЗС Дмитро Кулеба назвав авіапереліт нелогічним в умовах карантину та небезпеки пандемії, а тому Державна авіаційна служба України наклала заборону на рейс "Київ-Лондон".

До скандальної ситуації підключився міністр інфраструктури Владислав Криклій, який встав на захист українців, для яких сезонна робота у Великобританії — єдине джерело доходу.

Врешті-решт після довгих перипетій і збурень, близько 18:40 пасажирам видали квитки і дозволили пройти реєстрацію на рейс. Вже о 21:30 літак піднявся в повітря.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що європейський лоукостер Wizz Air заявив про відновлення перельотів вже з 1 травня.

"Ми маємо намір стартувати по 20 найбільш популярних напрямках нашої компанії", — зазначив глава лоукостера Wizz Air Стівен Джонс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!