Головна Новини Суспільство робота і кар'єра На карантині люди стали частіше дивитися порно з корпоративних комп'ютерів
commentss НОВИНИ Всі новини

На карантині люди стали частіше дивитися порно з корпоративних комп'ютерів

Більше половини опитаних дивилися порно з робочих комп'ютерів

7 травня 2020, 18:37 comments2904
Поділіться публікацією:
На карантині люди стали частіше дивитися порно з корпоративних комп'ютерів

В умовах карантину через поширення пандемії коронавіруса Covid-19 люди по всьому світу стали частіше дивитися порно з корпоративних комп'ютерів, які використовуються для дистанційної роботи. Про це повідомили у виданні Business Insider.

Експерти в області кібербезпеки стверджують, що таке використання робочих пристроїв може загрожувати безпеці компанії з-за слабкою захисту домашніх мереж, які можуть атакувати хакери або звичайні шкідливі програми.

Ще у квітні 2020 року лабораторія Касперського опитала близько 6 тисяч людей зі всього світу на тему умов віддаленої роботи. 68% відповіли, що використовують для роботи персональні комп'ютери або ноутбуки. А ще 21% відповіли, що працюють на корпоративних комп'ютерах компаній. При цьому більше половини опитаних, а саме 51%, розповіли, що стали частіше дивитися порно на тих же пристроях, які використовують для роботи.

Як повідомляв портал "Коментарі", Microsoft представила ноутбук Surface Book 3 і планшет Surface Go 2, а також дві пари навушників тієї ж лінійки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!