Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Робота в офісі під час карантину: вимоги МОЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

Робота в офісі під час карантину: вимоги МОЗ

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов озвучив вимоги до офісним працівникам

20 травня 2020, 11:42 comments1818
Поділіться публікацією:
Робота в офісі під час карантину: вимоги МОЗ

У зв'язку з ослабленням карантину в Україні, громадяни повертаються до роботи в офісах. Міністерство охорони здоров'я розробило вимоги, які повинні дотримуватися офісні працівники під час карантину. Про це заявив глава відомства Максим Степанов.

На думку міністра, дані вимоги дозволять істотно знизити ризик захворювання СOVID-19 і зменшать ймовірність зараження коронавірусом.

Зокрема, нові вимоги МОЗ дозволяють знаходиться в офісних приміщеннях тільки після обов'язкового температурного скринінгу, причому, якщо температура працівника перевищує 37,2 градусів, його не допустять до роботи. Знаходиться в офісі можна виключно в масці або респіраторі. Обов'язковим також є користування антисептичними засобами. Важливим моментом є дотримання соціальної дистанції. Таким чином, на думку Степанова, всі зазначені заходи є ефективними для запобігання поширення епідемії.

Як повідомляв портал "Коментарі",  третій  етап пом'якшення карантину може розпочатися в Україні вже 1 червня. Про це розповів в ефірі програми "Свобода слова" український прем'єр-міністр Денис Шмигаль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!