Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Facebook планує дозволити деяким співробітникам постійно працювати вдома
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook планує дозволити деяким співробітникам постійно працювати вдома

Марк Цукерберг заявив, що тимчасові зміни, викликані коронавірусом, спонукали Facebook переглянути свої вимоги щодо роботи співробітників офісу

22 травня 2020, 05:45 comments2282
Поділіться публікацією:
Facebook планує дозволити деяким співробітникам постійно працювати вдома

Компанія Facebook дозволить багатьом зі своїх співробітників працювати з дому постійно. Про це заявив головний виконавчий директор Facebook Марк Цукерберг під час робочих онлайн-зборів, передає The New York Times.

Компанія відправила своїх співробітників додому в березні, коли коронавірус почав поширюватися у Сполучених Штатах. У підсумку керівництво Facebook переглянуло вимоги щодо роботи з офісу. За словами Цукерберга, протягом десяти років близько половини з більш ніж 45 тис. співробітників компанії будуть працювати з дому.

Facebook почне з дозволу новим співробітникам працювати віддалено, а потім дозволить іншим співробітникам подати заявку на дозвіл працювати з дому.

Заява Цукерберга послідувала за аналогічними рішеннями в Twitter і платіжної компанії Square, яку очолює Джек Дорсі. Минулого тижня містер Дорсі заявив, що працівникам його компаній буде дозволено працювати з дому необмежений час. В Google повідомили, що їх співробітники можуть працювати з дому до кінця року.

Раніше "Коментарі" писали, що Facebook Inc запускає новий сервіс Shops, який дозволить компаніям відображати і продавати продукти на платформах найбільших світових соціальних мереж.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!