Головна Новини Спорт бокс Ф'юрі розраховує на правильну роботу рефері у поєдинку з Вайлдером
commentss НОВИНИ Всі новини

Ф'юрі розраховує на правильну роботу рефері у поєдинку з Вайлдером

Британський боксер переконаний, що він перебоксував свого співвітчизника Деонтея Вайлдера

20 серпня 2019, 19:05 comments1995
Поділіться публікацією:
Ф'юрі розраховує на правильну роботу рефері у поєдинку з Вайлдером

Британський боксер Тайсон Ф'юрі дав інтерв'ю, в якому поділився своїми очікуваннями від другого бою проти Деонтея Вайлдера. Ф'юрі висловив надію, що на цей раз судді виконають свою роботу набагато краще, ніж це було в першому поєдинку. Про це інформує портал Boxingscene.com.

"У першому бою я виграв у Вайлдера 8, 9 або навіть 10 раундів за підрахунками багатьох експертів. Переконаний, що здатний здолати Деонтея в будь-якій точці світу, і зараз я вірю, що в поєдинку судді зроблять свою роботу правильно", — цитує Ф'юрі Boxingscene.com.

Повторний бій між Тайсоном Ф'юрі і Деонтеєм Вайлдером пройде в Лас-Вегасі 22 лютого. Але він відбудеться тільки в тому випадку, якщо обидва боксери виграють свої найближчі поєдинки.

14 вересня в Лас-Вегасі відбудеться бій між Тайсоном Ф'юрі і непереможеним шведом Отто Валлином. Реванш між Уайлдером і Луїсом Ортісом, у свою чергу, був перенесений на 23 листопада.

Вайлдер і Ф'юрі, дві непереможених зірки надважкої ваги, зустрілися в рингу в Лос-Анджелесі в грудні минулого року. Поєдинок завершився нічиєю, що дозволило американцеві зберегти чемпіонський титул.

З тих пір Деонтей встиг захистити звання чемпіона в бою з Домініком Бризилом, Ф'юрі ж у червні нокаутував досі непереможеного німця Тома Шварца.

Як писав портал "Коментарі", Вайлдер вважає, що його супротивник б'ється зі свідомо слабкими опонентами, крім нього й Кличка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!