Головна Новини Спорт бокс Український боксер Дерев'янченко: Готовий перемогти Головкіна і стати чемпіоном
commentss НОВИНИ Всі новини

Український боксер Дерев'янченко: Готовий перемогти Головкіна і стати чемпіоном

Сергій Дерев'янченко поділився міркуваннями перед зустріччю з Геннадієм Головкіним

22 серпня 2019, 12:50 comments1780
Поділіться публікацією:
Український боксер Дерев'янченко: Готовий перемогти Головкіна і стати чемпіоном

Український середньоваговик Сергій Дерев'янченко (13-1, 10 КО) поділився думками про майбутній бій з Геннадієм Головкіним (39-1-1, 35 КО) за титул чемпіона світу за версією IBF. Українець поважає суперника, але зробить все, щоб здійснити мрію всього свого життя. Про це інформує Boxingscene.com.

Дуже радий, що моя команда надала мені ще одну можливість поборотися за титул чемпіона світу в середній вазі. Відчуваю велику повагу до Головкіну і з нетерпінням чекаю можливості довести на рингу, що я готовий кинути виклик і здійснити мрію усього свого життя – стати чемпіоном світу. Глядачі побачать грандіозне бій, не можу дочекатися виходу на ринг, – наводить слова Дерев'янченко Boxingscene.com.

Нагадаємо, що бій Дерев'янченко – Головкін відбудеться 5 жовтня в Нью-Йорку. Переможець поєдинку буде зобов'язаний провести перший захист чемпіонського титулу за останні півроку після жовтневого поєдинку.

Дерев'янченко став обов'язковим претендентом на чемпіонський бій у квітні, перемігши рішенням суддів Джека Кулкая. Після цього він піднявся на перше місце в рейтингу IBF.

Сергій хоче отримати не менше 5,5 млн дол за протистояння з Головкіним. Дерев'янченко раніше не заробляв за поєдинок більш, ніж 500 тисяч дол. Отже, його бій за титул IBF принесе Сергію найбільший заробіток.

Як писав портал "Коментарі", стала відома дата і місце проведення поєдинку між Геннадієм Головкіним і Сергієм Дерев'янченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!